Registrering

Når du ankommer til klinikken, skal du registrere, at du er ankommet. Det er vigtigt, at det til enhver tid er den patient, som skal tilses, hvis kort registreres. Dette gøres for at sikre, at vi ved, at du (patienten) er klar til at blive kaldt ind til sin aftale.

Børn skal benytte eget sundhedskort – det er således ikke tilstrækkeligt at indlæse forældres sundhedskort.

Vær opmærksom på, at der i lægehuset er to venteområder; et i stueetagen samt et på 1. salen. Ankomstterminalen vil, ved din registrering informere dig om, i hvilket venteområde du bedes tage plads.

Registreringen sker ved vores ankomstterminal, der er placeret ved sekretariatet. Du kan registrere dig ved brug af dit gule sundhedskort eller ved brug af app´en sundhedskortet. Det betyder, at du kan anvende dit sundhedskort på mobilen de steder, hvor du plejer at bruge dit fysiske sundhedskort.

dit sundhedskort på mobiltelefonen

dit sundhedskort på mobiltelefonen

Appen er et frivilligt supplement til dit fysiske sundhedskort og fungerer som gyldig dokumentation for retten til at modtage sundhedsydelser i Danmark.

Din registrering er af stor vigtighed, da der fra sygesikringen føres kontrol af lægehuset. Hvis ikke kortet registreres kan vi ikke dokumentere, at vores patienter har været her og kan derfor ikke blive honoreret for vores arbejde.